Viktig information!

Design Dagbok / Direktlänk / / Publicerat: 2011-02-17 @ 13:32:52Jag har fortfarande problem med mitt internet och har nu sagt upp mitt abonnemang hos tele2, på grund av hur dåligt det har funkat dessa månader. Det blir inga uppdateringar här på ett tag, samt så kämpar jag med de designbeställningar jag har. Det tar just nu lång tid för mig att designa då internet knappt funkar och som sagt, så kommer jag vara utan internet tills jag hittat en lösning och fixat nytt internet.

Tack för förståelsen!
© Design | Copyright by Shorty


Postat av: CillaaH♥

ursäkta frågan.. Men har du någon ananing om varför ens sid meny hoppat ner? då jag inte har gjort några ändringar i varken stilmall eller kodmallen..

2011-02-22 @ 12:52:52
URL: http://cillaah.blogg.se/
Postat av: CillaaH♥

ja :} inga problem, hare bra! kram :}

2011-02-23 @ 13:16:03
URL: http://cillaah.blogg.se/
Postat av: CillaaH♥

när jag ändå är igång tänkte jag fråga en annan sak hehe :} Under där det står om mig där det står Kategorier, Arkiv, inlägg osv.. hur får jag så den längan blir längre? så att "ram"box" färgen går ända ut till bilderna? (förstår du vad jag menar, är kass på att förklara)

2011-02-23 @ 14:18:57
URL: http://cillaah.blogg.se/
Postat av: CillaaH♥

haha jag är kass på att förklara. Men hur får jag kategorier, senaste inlägg osv.. som är hela sidomenyn bredare? för som du ser går det bara till halva? medans bilderna jag har i menyn är längre ut. Så hade velat göra det bredare så det går jäms med bilderna.. haha..kram

2011-02-24 @ 09:05:46
URL: http://cillaah.blogg.se/
Postat av: CillaaH♥

Det var inget, det var så enkelt så jag vet inte vad.. var bara min dator som har strulat.. haha :}

2011-02-24 @ 09:20:42
URL: http://cillaah.blogg.se/
Postat av: CillaaH♥

Ja det är väl det, haha ;P

kram :)

2011-02-24 @ 14:25:23
URL: http://cillaah.blogg.se/
Postat av: Didi

Hur gör man det ?

2011-02-27 @ 23:47:50
URL: http://didiramos.blogg.se/» Bloggdesign:
Design och layout är gjord av mig. Det är inte tillåtet att kopiera något utan min tillåtelse. Jag ser helst att ni berättar om ni använder er av nån av mina gratisdesigner, som det minsta ni kan göra tillbaka, Fair and square ;p?

Jag gör inte personliga designer gratis!

» Bilder:
De bildredigeringsprogrammen jag använder är; Photoshop Cs4, Photoscape och Picasa.

» Regler för kommentarer:
Spamma inte min blogg med reklam, varken om gratissidor eller din frågestund. Kommentarer som anses som stötande kommer raderas.

Väljer du att kommentera anonym vill jag att du antingen lämnar en mailadress så jag kan svara på din kommentar eller så kikar du in bland kommentarerna i det inlägg du kommenterade i så har du svar där!

» Kontakt:
[Kontaktformulär] - Mailen kollas dagligen!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Related Posts with Thumbnails