"Grön Pastell" - Till Salu!

Designer by me / Direktlänk / / Publicerat: 2010-04-28 @ 12:46:35Klicka på bilden för att se den i "verkligt format".

I denna design ingår:
3 valfria bilder i headern
Citat eller bloggnamn i headern
Profilbild med namn + text i menyn
Bloglovin ikon
Ikoner i menyn

ps. Övriga små önskemål kan läggas till!

 

Pris (donation): 70kr

© Design | Copyright by Shorty


Shortys.se - ny design till mig själv!

Designer by me / Direktlänk / / Publicerat: 2010-04-28 @ 00:01:11Före...

Efter....
klicka för större bild

Den nya kommentars sidan:

© Design | Copyright by Shorty


Snart så!

Design Dagbok / Direktlänk / / Publicerat: 2010-04-24 @ 10:27:53Nu är jag ledig i några dagar och äntligen får jag designa igen! Det är så himla lätt man tappar glöden, inspirationen och kunskapen, vilket inte alls är kul! Men efter helgen har jag tid och sitta och designa, längtar som tusan! :)

Jag tänkte göra enkla lite billigare designer för de som inte vill lägga ner jättemycket för en design, men då är det viktigt att komma ihåg att man får det man betalar för ;p alltså, inga special effekter eller annat! Men det är underförstått, eller hur?

Ge gärna tips på designer som ni vill att jag ska göra :) Det uppskattas!
© Design | Copyright by Shorty


Ny design till Mikaela!

Designer by me / Direktlänk / / Publicerat: 2010-04-12 @ 17:07:17Mikaela är en trogen beställare av design hos mig, hon har beställt 3 (4?) stycken av mig hittils. Sånt gör mig riktigt glad :) Denna gång har hon precis fött en liten son vid namn Lucas. Så himla söt! Önskar den lilla familjen all lycka i framtiden!

Klicka på bilden för att komma till Mikaelas blogg

© Design | Copyright by Shorty


Gratis design till Täässiiie!

Design Dagbok / Direktlänk / / Publicerat: 2010-04-06 @ 23:46:00Denna tjej fick en gratis design av mig eftersom hon berättade för mig att en tjej hade snott en av mina designer. Som jag tidigare lovat, den som berättar för mig om någon tar mina designer, får en gratis design! :) Det tycker jag låter bra.

 

Jag fick väldigt fria händer, men rosa och sött skulle det vara. Lyckades jag? :)
Det är faktiskt första gången jag gör sånna där rutor i rubriken, yeeey me. Jag kom på det själv! Kan man koder så är det "lätt" att komma på hur man gör si och så. Jag är stolt att jag börjar kunna det :)

 


Klicka för att komma till bloggen.

© Design | Copyright by Shorty


Emelies nya design - "Pinkpixel"

Designer by me / Direktlänk / / Publicerat: 2010-04-05 @ 13:47:36© Design | Copyright by Shorty


"Pinkpixel" - redan beställd!

Design Dagbok / Direktlänk / / Publicerat: 2010-04-04 @ 11:20:05Gud så roligt! Så fort jag la upp en liten tjuvkiks-bild på min uppkommande design som jag tänkt sälja så var en person intresserad direkt! Så jag ska skräddar sy den lite mer efter hennes önskemål, men grunden är redan klar, den ändrar jag inte då jag har suttit med den i timmar. Så den designen ni ser under kommer inne kunna köpas!

Den kommer bli riktigt snygg! :)

ps. Önskar jag kunde designa mycket mer. Lovar att det kommer upp snygga designer till salu alldeles strax! Och en tävling för den delen....har bara så himla mycket jobbpass nu. Ni får stå ut ♥
© Design | Copyright by Shorty


Related Posts with Thumbnails