Semester på Mallorca!

Design Dagbok / Direktlänk / / Publicerat: 2010-08-23 @ 17:14:22© Design | Copyright by Shorty


Angående min gratisdesign "My blog is my Diary"

Design Dagbok / Direktlänk / / Publicerat: 2010-08-20 @ 00:01:45


Det funkar att ladda ner designen via bloggdesign.nu. Förstår inte vad det är för strul. Jag har inte tagit bort designen, som en del av er skriver. Gå in via min användare HÄR och ladda ner designen från min portfölj!.


Jag ska kontakta bloggdesign.nu och fråga vad det är som är fel! :) Har tyvärr inte tid att skicka över alla koder till folk hela tiden, tyvärr.
© Design | Copyright by Shorty


Ny design till min personliga blogg [shortys.se]

Designer by me / Direktlänk / / Publicerat: 2010-08-14 @ 06:14:52© Design | Copyright by Shorty


Emelies nya höstigare design

Designer by me / Direktlänk / / Publicerat: 2010-08-11 @ 21:43:44
Klicka för att komma till Emelies blogg.


Trogen"kund"-Emelie
beställde en design av mig. Hon ville ha en lite mer höstig design. Vad tycker ni? Gjorde jag ett bra jobb?

© Design | Copyright by Shorty


det går trögt...

Design Dagbok / Direktlänk / / Publicerat: 2010-08-08 @ 15:58:43Just nu har jag haft en hel del utanför bloggen/bloggarna och inte kunnat designa på ett tag. Jag har två designbeställningar som ska göras, hoppas ni orkar vänta lite. Jobbar så fort jag bara kan, när jag har ledig tid över! :)

Jag ska även ta tag i denna blogg och uppdatera mer, med både photoshop tips och koder. Jag ska försöka komma ihåg att jag lovat detta! Annars, påminn! haha ;p
© Design | Copyright by Shorty


Hej ni som följer denna blogg!

Design Dagbok / Direktlänk / / Publicerat: 2010-08-01 @ 12:11:23Jag har dessvärre inte haft någon tid att designa för tillfället och när jag väl har haft lite tid så håller jag på med en ny och fräsch design till min personliga blogg. Men så fort jag har lite tid över så ska jag pilla ihop lite designer till försäljning, både enkla och lite mer avancerade, så de allra flesta har möjlighet att köpa en design.


Uppdateringen på denna blogg är helt omöjlig att förutspå, har jag mycket designbeställningar osv, så blir det mer annars mindre. Men eftersom detta inte är en "vanlig" vardaglig blogg så kanske ni redan förstått att det är som det är :)


Just nu har jag ingen designbeställning, så passa på att skicka iväg ett litet mail till mig! :) Är det något ni saknar i denna blogg?
© Design | Copyright by Shorty


Related Posts with Thumbnails