OBS! DESIGN UNDER RENOVERING :)

Design Dagbok / Direktlänk / / Publicerat: 2010-07-05 @ 12:10:05Uppdate 14.29: Jag är inte klar än, men blir galen då det inte blir som jag vill. Fortsätter mer en annan dag. Ni får ursäkta min fula sidomeny.

© Design | Copyright by Shorty


Postat av: Tess

Försökte kontakta dig via rutan uppe i menyn men det fungerar ju ej! :DTänkte fråga om du har tid att fixa min blogg imorgonkväll? Lite brådis då jag fått en massa klagomål om att det INTE är ok att ha headerbild med vintermössa mitt i sommaren! :DKram Tess

2010-07-07 @ 09:53:32
URL: http://tessnorberg.blogg.se/» Bloggdesign:
Design och layout är gjord av mig. Det är inte tillåtet att kopiera något utan min tillåtelse. Jag ser helst att ni berättar om ni använder er av nån av mina gratisdesigner, som det minsta ni kan göra tillbaka, Fair and square ;p?

Jag gör inte personliga designer gratis!

» Bilder:
De bildredigeringsprogrammen jag använder är; Photoshop Cs4, Photoscape och Picasa.

» Regler för kommentarer:
Spamma inte min blogg med reklam, varken om gratissidor eller din frågestund. Kommentarer som anses som stötande kommer raderas.

Väljer du att kommentera anonym vill jag att du antingen lämnar en mailadress så jag kan svara på din kommentar eller så kikar du in bland kommentarerna i det inlägg du kommenterade i så har du svar där!

» Kontakt:
[Kontaktformulär] - Mailen kollas dagligen!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Related Posts with Thumbnails