Psst!

Design Dagbok / Direktlänk / / Publicerat: 2010-12-09 @ 13:26:09Ikväll kommer det upp en jättefin rosa designauktion :) håll utkik!
© Design | Copyright by Shorty


Postat av: amandaoBella

sjukt fiin blogg kommentera våran

vad görs?

2010-12-12 @ 18:49:57
URL: http://theblondgiirls.blogg.se/
Postat av: Patricia & Wilja!

Hej tjejen :DJag vet inte om du kommer ihåg mig eller inte? men vi pratade ganska mkt medans jag va gravid med lilla Wilja! :)Jag tröttnade så sjukt med min design, så jag bytte till en av dina 'gratis' tills jag har pengar över o lägga på en design, för du har så SJUUUKT fina och de kliar i fingrarna att inte föra över å få den finaste designen som jag har sätt.Ville bara säga HEJ igen o att jag använder mig av din gratis, eftersom jag bara älskar enkelheten i den.Kram Patricia & Wilja!

2011-01-09 @ 11:20:47
URL: http://mammasangel.blogg.se/» Bloggdesign:
Design och layout är gjord av mig. Det är inte tillåtet att kopiera något utan min tillåtelse. Jag ser helst att ni berättar om ni använder er av nån av mina gratisdesigner, som det minsta ni kan göra tillbaka, Fair and square ;p?

Jag gör inte personliga designer gratis!

» Bilder:
De bildredigeringsprogrammen jag använder är; Photoshop Cs4, Photoscape och Picasa.

» Regler för kommentarer:
Spamma inte min blogg med reklam, varken om gratissidor eller din frågestund. Kommentarer som anses som stötande kommer raderas.

Väljer du att kommentera anonym vill jag att du antingen lämnar en mailadress så jag kan svara på din kommentar eller så kikar du in bland kommentarerna i det inlägg du kommenterade i så har du svar där!

» Kontakt:
[Kontaktformulär] - Mailen kollas dagligen!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Related Posts with Thumbnails